Apple Event - 09/19

Het Apple Event op 10 september 2019 bracht ons de iPhone 11, iPhone 11 Pro en Pro Max, een nieuwe instap iPad, de Apple Watch Series 5 en de nieuwe diensten Apple Arcade en Apple TV+. 

Heb je de live-streaming van het event gemist dan kan je het hier opnieuw bekijken; 

 

1. Nieuwe iPhone 11 en een nieuwe instap iPad

Voor de gewone gebruiker heeft Apple een nieuwe iPhone 11 aangekondigd die zelfs goedkoper is dan zijn voorganger de iPhone XR van vorig jaar. De iPhone 11 lijkt qua uiterlijk op de XR doch komt nu in 6 kleuren, heeft 2 camera’s, de snelle A13 processor én toch gaat de batterij een uur langer mee. Een #top iPhone en je kan nu ook slofies* nemen.

Lees er alles over: https://www.apple.com/benl/iphone-11/

 

Er is een nieuwe instap iPad aangekondigd met enkele verrassende technologieën die voorheen alleen in de Pro-versie te vinden waren: 10,2-inch scherm, compatibel met Apple Smart Keyboard en Apple Pencil.

Met het nieuwe iPadOS en een batterijduur van 10 uur wordt dit een echte laptopvervanger en dit voor een prijs vanaf 389€ !

Lees er alles over: https://www.apple.com/benl/ipad-10.2/

 

2. Nieuwe iPhone 11 Pro en Pro Max

Apple heeft voor het eerst een iPhone voor de professionele gebruiker: de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. In het kort: Pro‑camera’s. Pro‑display. Pro‑prestaties.  

De iPhone 11 Pro heeft 3 ingebouwde camera’s; telelens, groothoek en ultragroothoek, en de foto’s en video’s zijn ‘verbluffend’ te noemen. De superprestaties worden geleverd door de A13 Bionic processor en het beeldscherm krijgt de naam Super Retina XDR-display. De batterij gaat zelfs 4 uur (iPhone 11 Pro) tot 5 uur (iPhone 11 Pro Max) langer mee dan hun voorgangers de iPhone XS en XS Max.

Lees en ‘zie’ er alles over: https://www.apple.com/benl/iphone-11-pro/

 

3. Apple Watch Series 5

De nieuwste Apple Watch valt op door het nieuwe “Always-On Retina Display”, een scherm dat altijd aan staat én toch heb je een hele dag batterijduur. Er zijn ontelbare combinaties van horlogekasten en bandjes en die kan je zelf testen en combineren in de Apple Watch Studio, zowel in de online Apple Store als in de retail Apple Store.

Lees er alles over: https://www.apple.com/benl/apple-watch-series-5/

 

4. Apple Arcade en Apple TV+

Dat Apple meer en meer inkomsten haalt uit zijn diensten is geweten … gelukkig zijn deze diensten zeer kwalitatief, volledig geïntegreerd in de Apple software en hardware én altijd betrouwbaar met betrekking tot onze privacy. De 2 nieuwste diensten zijn daarbij ook nog zeer agressief in prijs!

 

Apple Arcade: Onbeperkt toegang tot 100+ nieuwe games die dit najaar uitkomen. Met een abonnement aan € 4,99/maand na afloop van een gratis proefperiode van 1 maand. Prachtige spelen zonder reclame en elke maand komen er nieuwe bij!

Lees er alles over: https://www.apple.com/benl/apple-arcade/

 

Apple TV+: De langverwachte streamingdienst van Apple, en (gelukkig) niet aan 7,99 tot 12,99€/maand zoals Netflix en anderen … doch aan de scherpe prijs van € 4,99 per maand met een proefperiode van 7 dagen, met toegang voor maximaal zes personen.

Je ontvangt ook gratis 1 jaar Apple TV+ bij aankoop van een nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV.  

De kijkervaring zal sowieso super zijn en je kan kijken op iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

Wat er te zien zal zijn op Apple TV+: https://www.apple.com/benl/apple-tv-plus/

___

*slofie: superleuke videoselfies in slowmotion met 120 bps

Things we like

Return to Blog overview