fbpx

SO SECURE Wi-Fi

SECURE WI-FI

Sinds Apple zelf geen wireless access points meer verkoopt ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

Aangezien mijn interresse in beveiliging van apparatuur en netwerken, en een efficiënt en eenduidig beheer ervan, ben ik terechtgekomen bij de Sophos Wireless oplossingen.

Sophos heeft de nieuwe APX wireless access points in hun gamma met als groot voordeel dat ze deel maken van en kunnen steunen op de beveiligingsexpertise van Sophoslabs.

Sophos Wireless Access Points – Voordelen

  • Synchronised Connectivity: Toegang tot het draadloze netwerk van beheerde apparatuur is gebaseerd op hun 'health status'. Dat wil zeggen dat een apparataat met 'malware' geblokkeerd kan worden tot het draadloze netwerk. #quarantaine #notification
  • Threat Discovery: Bedreigingen op en in je draadloze netwerken worden direct geclassificeerd, bijvoorbeeld malafide AP's, spoofing-pogingen of onbekende apparaten.
  • Modulair beheersysteem: Beheer Sophos WiFi via je XG firewall of via je account op Sophos Central met een overzicht van al je actieve en beheerde beveiligingsoplossingen. #Supertip

Sophos Wireless is easy to deploy and manage, so your wireless networks are up and running in no time.

 

Sophos APX Access Points – Gebouwd voor prestaties

De access points uit de APX-serie zijn op maat gemaakt om optimale prestaties en een hogere doorvoercapaciteit te bieden.

Deze Security Heartbeat™-modellen bieden integratie met Sophos Mobile én Sophos Endpoint om jouw Wi-Fi-netwerken te beschermen.

  • 2x2, 3x3 en 4x4 modellen beschikbaar met 802.11ac Wave 2 technologie
  • Betere prestaties en doorvoer bij belasting t.o.v. de vorige AP-modellen
  • Security Heartbeat™ ter ondersteuning van gesynchroniseerde beveiliging met Sophos Endpoint en Sophos Mobile in Sophos Central

 

MEER INFO: https://www.sophos.com/en-us/products/secure-wifi.aspx

VERGELIJK APX modellen: https://www.sophos.com/en-us/products/secure-wifi/tech-specs.aspx

Jozef Dresselers
Sophos Certified Sales Consultant
#SOphos #SOsecure

Contacteer  SO Secure