Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie, tips & tricks en belangrijke Apple weetjes.

SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.

Contacteer So-Powerview


SO CONNECTED COACHING – Over Nancy

Consult Classes | Prijzen | Over Nancy 

FOR TAKING LIFE TO THE NEXT LEVEL

Nancy heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van mensen vanuit een sterke intuïtie, geeft gedegen aandacht en een goede begeleiding. Zij staat voor de gevoelsmatige, relationele en intuïtieve aanpak en nodigt mensen uit tot eenvoud, inzicht en bewustzijn.

Bij SO begeleiden we mensen zowel persoonlijk als in groepsverband en geven we trainingen die we zelf ontwikkelen op basis van onze ervaring, gericht op de noden van de mens en zijn bewustzijn.

Nancy: “Met aandacht voor ‘oorzaak en gevolg’ kan een probleem of hindernis eenvoudiger opgelost of voorkomen worden. Velen komen niet tot de kern en blijven hangen in omstandigheden die steeds nieuwe reacties teweeg brengen. Mensen dienen stil te staan bij hun geboorterecht. Uw intuïtie is even belangrijk als uw logica, het samenbrengen van deze twee waarden brengt uw problematiek in een nieuw evenwicht. Samen met mijn man Jozef werk ik aan ons gezamenlijk verhaal: een plaats bieden waar deze intuïtie en logica één worden.”

Bij Nancy kunt u terecht voor antwoorden vanuit een groter en breder perspectief.
Laat ook uw problemen op tijd verzorgen!

What matters is what’s good for you!