Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie, tips & tricks en belangrijke Apple weetjes.

SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.

Contacteer So-Powerview


SO CLASSES – KOSMOLOGIE – GEVORDERDEN

Toegepaste kennis van de kosmologie

Zij die bekend zijn met de boeken van Jozef Rulof en de kosmologie kunnen deelnemen aan onze ‘Kosmologie voor gevorderden’ sessies. Na de basis komt het begrijpen en het bewuster beleven in de dagelijkse realiteit.

Elke lering volgt dezelfde stappen bij integratie, zijnde:

1. Horen/lezen > wat leidt tot ‘leren’
2. Vibreren > wat leidt tot ‘integreren’
3. Toepassen > wat leidt tot ‘verdiepen’

Het ‘horen’ kan u volgen in onze basissessies van de kosmologie.
Het horen kan ook vanuit zelfstudie via de website Rulof.org en door het lezen van zijn boeken.
Dit alles met als resultaat het ‘leren’.

Eénmaal dat men een verbinding maakt met deze kennis ‘vibreert’ het in ons bewustzijn, in ons veld, in onze gedachten. Dit vibreren leidt tot het verder ‘integreren’. Stap voor stap voor stap.

Door vervolgens de kennis toe te passen in de dagdagelijkse realiteit brengen we verdieping. Doch dit is niet altijd zo eenvoudig! Het leven raast elke dag maar door…

Dit brengt ons bij de sessies voor gevorderden: “Toegepaste kennis van de kosmologie”. Door vraag en antwoord gaan we de kosmologie leren herkennen, verdiepen en toepassen.

Bent u bereid tot luisteren?

Wij verwelkomen je van harte!

DATA en INSCHRIJVEN

 

GETUIGENISSEN

Een kleine rondvraag bij een vorige sessie: ‘Wat heeft de kennis van de kosmologie voor je gebracht?’

“Ik kan nu meer aan de ‘zijlijn’ staan, meer aanschouwen, minder oordelen, geen veronderstellingen meer, brengt verheldering, meer levensinhoud, meer intuïtief voelen, vergevingsgezindheid, bewuster in voor- én tegenspoed, meer acceptatie, zachter naar mezelf en naar anderen, dieper geloof, sneller herpakken, focus op de essentie, bevestiging van mijn innerlijk weten, andere beleving bij overlijden, zingeving, stabiliteit.”