Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie, tips & tricks en belangrijke Apple weetjes.

SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.

Contacteer So-Powerview


Parking Ladeuze inbegrepen bij SO CLASSES

Wegens de parkeerproblemen in het Leuvense voorzien wij bij het volgen van SO Classes parkeercheques voor de ondergrondse Parking Ladeuze op 50 meter van onze zaak, SO – the best of both worlds op het Herbert Hooverplein 4.

De parkeercheques bekomt u de dag zelf bij het volgen van de SO Classes.

U heeft recht op parkeercheques ‘per auto’.

Wij voorzien voldoende parkeercheques om parking te voorzien voor de duurtijd van de “SO Classes” + ongeveer 1u extra zodat er tijd is om tijdig te arriveren en nadien ook weer om te vertrekken.

De parkeercheques gelden als ‘betaalmiddel’ bij de parkeerautomaat dus u dient het originele parkeerticket dat u bekomt bij het binnenrijden van de parking te behouden!

Indien de verkregen parkeercheques niet voldoende zijn om je parkeertijd te betalen dan kan u het resterende bedrag eenvoudig bijbetalen aan de parkeerautomaat.

Er zijn geen gereserveerde plaatsen! Er zijn echter 750 ondergrondse parkeerplaatsen op 3 verdiepingen. Moest de parking alsnog ‘volzet’ zijn dan staan wij niet in voor de kosten voor andere parkeerplaatsen of parkings.

Bij onduidelijkheden gelieve ons te contacteren!

 

Adres van de parking: Ladeuzeplein 20, 3000 Leuven

U rijdt Leuven binnen via de Blijde Inkomststraat

Voor andere parkings of informatie over openbaar vervoer, check zonaarleuven.be