Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie, tips & tricks en belangrijke Apple weetjes.

SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.

Contacteer So-Powerview


SO CLASSES – KRACHT

SO I claim my Power!

brain-kracht.jpg

Voor diegenen die op zoek zijn naar een methodiek om in het leven, met begrip en inzicht, eigen vermogen te positioneren.

In 8 opbouwende sessies tijdens een intense 3 dagen ontvang je inzichten en hulpmiddelen om in de toekomst in jouw KRACHT in het leven te staan.

Wij bieden begeleiding in jouw transformatie!

Herken je eigen kracht!

In de huidige maatschappij wordt er veel van je verwacht. Meer verantwoordelijkheid leunt op je schouders. Na een tijd voel je dit letterlijk en figuurlijk.
Inzicht in je eigen vermogens leert je jouw inzet af te stemmen op dat wat werkelijk mogelijk is.

De krachtcursus confronteert je met informatie die een meerwaarde voor je kan betekenen in je manier van denken, je emoties, je gedrag en je reacties. Wij stimuleren daarbij telkens de kwaliteit van jouw bewustzijn!

Na deze cursus kan je, met begrip voor je eigen mogelijkheden, fundamentele en/of probleemveroorzakende omstandigheden geheel anders aanpakken.

De krachtcursus is een intense 3-daagse training en omvat inzichten, oefeningen en hulpmiddelen die op maat worden aangeboden. Je werkt daarbij individueel binnen groepsverband (kleine groep) waar je in een onderdompelen van ervaringen, meer reflecties, keuzes en experimenteren toelaat.

Zacht, indringend en duurzaam herbronnen.
Neem voortaan op elk moment meer regie over jouw eigen leven!

Wat is inbegrepen:
– intensieve begeleiding
– theoretische en praktische sessies rond K.R.A.C.H.T
– dranken: koffie, thee en waters
– 1 externe activiteit in Leuven
– cursusmateriaal
– SO getuigschrift

Particulieren: € 90 incl. BTW per dag
Business: € 90 excl. BTW per dag

Optioneel: broodjeslunch: € 8 – op voorhand te bestellen

Wij voorzien, indien gewenst, overnachting in Leuven op wandelafstand.
Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid.

DATA en INSCHRIJVEN

____________________________

Ervaringen van cursisten: 

“Toen ik aan de krachtgroep begon, had ik zelfs in mijn stoutste verwachting, nooit het bereikte resultaat durven voorspellen. Van chaos naar stabiliteit en dit met beide voeten stevig op de grond, terwijl ik in het volle leven sta.

Het is een pad met zijn up’s en down’s. In de ‘down’ momenten, konden we steeds rekenen op de steun van Nancy, Jozef en Babaji. Ook de steun van de medecursisten is iets waar ik me heb kunnen aan optrekken.

De steun van Nancy en Jozef komt er in vele vormen, soms zelfs door hun stilte, daar ze het vertrouwen hebben dat je zelf je pad vindt, dat je juist even op een vals plat zit.

Ik ben heel blij dat ik er aan begonnen ben. Het gevoel alles aan te kunnen wat er op mijn pad komt, is zo machtig dat ik het nooit meer wil verliezen. Ik weet dat als ik het kwijt raak, ik het makkelijk weer kan terugvinden via het schema dat we doorheen de cursus opgebouwd hebben.

Ik durf nu te zeggen, dat ik mezelf ben in al mijn rust.
Ik wou dat ik iedereen in de wereld dit gevoel kan bezorgen.

Ik sluit af met een cliche: “Ik weet dat het einde van de cursus niet het einde is van mijn kracht-traject, wel een nieuw begin.”
Dank jullie Nancy en Jozef, om mezelf zo goed te leren kennen.”

____________________________

“Nancy, het heeft lang geduurd… ik heb mezelf zo diep weggestoken… begin mezelf stukje voor stukje.. als een puzzel.. terug bij elkaar te voegen. Nu kan ik het doen vanuit de Krachtcursus, vanuit een intense loutering van hart en ziel, vanuit mijn gevoels- en lichaamsbeleving. Een échte vrouw ontwaakt!!!”

____________________________

“Een leuke vorm om aan jezelf te werken, echt doen! Je wordt er goed verzorgd in alle aspecten.” – Marie-Rose

“De duidelijke opbouw van de cursus en de degelijkheid van Nancy en Jozef, maken van deze kracht-3-daagse een onvergetelijke ervaring. We kregen de juiste tools aangereikt om persoonlijke processen bewust en veilig aan te gaan en in de periode na de workshop is er nog heel veel gebeurd wat mij heeft geduwd tot veel meer vrijheid, vreugde en degelijkheid. <3” – Sandrine

“We vonden deze training zeer zinvol en ingrijpend. We zijn blij deze stap gezet te hebben. Het is een aanrader!” – Marcel & Miet

DATA