fbpx

Apple Nieuws - 05-2020

Niet zoveel nieuws als we mogelijk verwacht hadden gedurende deze periode van het jaar, en dat alles gerelateerd door de corona-maatregelingen wereldwijd. Toch heeft Apple enkele interessante nieuwigheden aangekondigd:

Een nieuwe en weer snellere versie van de MacBook Pro 13" met het vernieuwe Magic Keyboard waardoor het 'typen' weer aangenamer wordt en dit type van toetsenbord is minder gevoelig voor storingen. Daarmee heeft Apple dit jaar al zijn volledige MacBook Pro lijn vernieuwd en heb je nu de keuze tussen verschillende uitvoeringen van de MacBook Pro 13" en de MacBook Pro 16"

En dan ook eindelijk de langverwachte iPhone SE 2020. Een top iPhone voor zijn prijs: 489€ incl. BTW en dit zelfs met 64 GB interne opslag. Heb je nog een oudere iPhone liggen krijg je zelfs nog wat extra korting bij een inruil. Op de website van Apple kan je alles lezen over deze nieuwe versie van de iPhone SE.
De keuze uit verschillende kleuren is misschien wat 'magertjes', namelijk zwart, wit en rood (PRODUCT RED) doch het is een aanrader voor personen die de 'normale' prijzen tussen 800€ en 1300€ van de nieuwste iPhone's … wat buitensporig vinden. 

Return to Blog overview