Krijg je ook zoveel dreigende e-mails … ?

 

“I hacked your account”, “I know your password”, “I can ruin your life”, … krijg je ook dergelijke e-mails?

De reden zijn recente en zeer actieve e-mailaanvallen. Een cybercrimineel verstuurt miljoenen 'dreigende' e-mails  en er is altijd 1 à 2 % van de geadresseerden die angst krijgt, in de valstrik trapt … en ofwel betaalt, ofwel ergens op klikt zodat er dan ‘echte’ malware op de computer geïnstalleerd wordt.  - Wij hebben daar een oplossing voor! 

Wens je minder van dergelijke e-mails te ontvangen dan is het tijd om een E-mail Gateway te voorzien die een groot deel van dergelijke e-mails, én natuurlijk ook de ‘normale’ e-mails met virussen en malware, én de ‘normale’ spam, netjes ‘parkeert’ in een gateway zodat die niet in je inbox komen.

Ik krijg elke morgen een e-mailtje van Sophos Central Mail (de E-mail Gateway die wij gebruiken) met een overzicht van alle e-mails die ze de dag voordien tegengehouden hebben. Ik kan dan alsnog per e-mail klikken op [Release] als er een goede e-mail zou tussen zitten.

Om een je idee te geven … wij hebben in ons bedrijf 10 e-mailaccounts en de laatste 30 dagen zijn we door Sophos Central Mail beschermd tegen 4.675 potentiële bedreigingen, waaronder 2 virussen, 905 ‘normale’ spam-mails, en 3750 e-mails in real-time tegengehouden die verstuurd werden vanuit mailservers die in ‘blacklists’ staan. (zie foto onderaan)

Dus op 30 dagen tijd hebben we 4.675 e-mails niet aangekregen … wat een tijdsbesparing in je mailbox, niet?
En dit voor maar 25€ per gebruiker per jaar!! *

Daar moet je niet te lang over nadenken!

SO Secure, Sophos!

Contacteer ons voor een voorstel!

* Prijs is afhankelijk van het aantal e-mailaccounts dat je hebt in je bedrijf.  Vraag ons vrijblijvend een prijsvoorstel.

Afbeelding galerij

Things we like

Return to Blog overview