fbpx

Apple barst van het Nieuws

Apple heeft een overvolle nieuwsweek achter de rug! 

Nieuw: AirPods 2, iPad Air 2019, iPad mini 2019, iMac 2019, Apple TV Channels, Apple TV+, Apple News+, Apple Arcade, Apple Card, en dan nog een reeks software-updates… Enjoy!

 

IN HET KORT

Apple Hardware

AirPods 2: De, naar mijn mening, beste ‘oortjes’ van Apple zijn nu beschikbaar in een nieuwe versie met meer gesprekstijd, Siri activatie via stem, optionele draadloze oplaadcase, snellere verbinding en schakelen tussen al je Apple apparaten. #aanrader

https://www.apple.com/benl/airpods/

 

iPad Air 2019: De nieuwste iPad is een ‘Air’ geworden en situeert zich tussen de ‘gewone’ iPad en de ‘Pro’. Ten opzichte van de ‘gewone’ iPad is er een 10,5-inch scherm (t.o.v. 9,7-inch), en werkt deze met het Apple Smart Keyboard en de Apple Pencil (gen.1). 

https://www.apple.com/benl/ipad-air/
https://www.apple.com/benl/ipad/compare/

 

iPad Mini 2019: Ja, hij is er nog altijd de iPad mini en nu ook helemaal up-to-date qua technologie! In het kort: Dun, licht, draagbaar én werkt met de Apple Pencil (gen.1).

https://www.apple.com/benl/ipad-mini/

 

iMac 2019: Van vorm is de iMac identiek gebleven maar inwendig zijn de prestaties weer serieus opgedreven!
* 21,5-inch: 8e generatie Quad-core, 6-core processor voor 60% snellere prestaties.
* 27-inch: tot aan 9e generatie 6-core of 8-core processor, voor 2,4 keer snellere prestaties.

https://www.apple.com/benl/imac/

 

Apple Services

Apple TV+ en Apple Channels: Een nieuwe streamingdienst waar de beste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen komen vertellen, mét exclusieve films en series, komende dit najaar!

https://www.apple.com/benl/apple-tv-plus/

 

Apple News+: Een dienst waar je meer dan 300 tijdschriften kan lezen via één vast abonnement. Alles via de Apple News.app doch nog nog altijd niet beschikbaar in BE of NL.

https://www.apple.com/apple-news/

 

Apple Arcade: Een nieuwe gamingservice waar je onbeperkt kan ‘gamen’ met één abonnement, voor heel je gezin, op al je apparaten. Eveneens. Komende dit najaar.

https://www.apple.com/benl/apple-arcade/

 

Apple Card: Een kredietkaart van Apple werkende vanuit de Wallet in je iPhone én je krijgt er ook een fysieke Apple-designed titanium kaart bij voor die plaatsen die geen Apple Pay ondersteunen! Er zijn geen ‘kosten’, er is een ‘cashback’-systeem, er is een unieke opvolging van je kosten, er is totale privacy en bescherming, en nog veel meer! Dit kan wel eens een ‘game-changer’ zijn in de kredietkaart-wereld.

https://www.apple.com/apple-card/

 

Apple Software

… en dan zijn er ook nog enkele software-updates die voor je klaar staan: macOS Mojave 10.14.4, iOS 12.2, tvOS 12.2

 

Voor diegenen die het Apple Special Event op 25 maart gemist hebben waar men de aankondigingen doet van de nieuwste Apple Services: https://www.apple.com/apple-events/march-2019/

Contacteer ons voor SO Apple Support

 

 

Things we like

Return to Blog overview