fbpx

Septembermaand is Apple-nieuwsmaand!

Moest je de jaarlijkse Apple keynote in september gemist hebben dan kan je die nog bekijken via https://www.apple.com/apple-events/

In de keynote van 12 september 2018 ging het niet over de nieuwste besturingssystemen maar over nieuwe hardware, namelijk de iPhone XR (6,1‑inch Liquid Retina HD‑display), de iPhone XS (5,8‑inch Super Retina HD‑display) en de iPhone XS Max (6,5‑inch Super Retina HD‑display), én daarbij ook nog een mooie nieuwe Apple Watch Series 4.

iOS 12 en macOS Mojave

In de vorige keynote op 4 juni 2018 zijn de belangrijkste nieuwe versies van ‘besturingssystemen' aangekondigd, namelijk iOS 12, macOS Mojave (10.14) en watchOS 5. Deze versies zijn vanaf nu ook beschikbaar! (iOS 12 en watchOS 5 op 17-09-2018, macOS Mojave op 24-09-2018).

Zoals altijd een verwittiging: Als je dagdagelijks afhankelijk bent van het ‘goed werken’ van je apparatuur dan kan je beter nog enkele weken wachten tot de eerstvolgende versies met ‘bug-fixes’ beschikbaar zijn. Voor de avonturiers onder ons… die hebben het al geïnstalleerd ?.

Nieuwe iPhone's!

In de keynote van 12 september 2018 ging het niet over deze nieuwste besturingssystemen maar over nieuwe hardware, namelijk de iPhone XR (6,1‑inch Liquid Retina HD‑display), de iPhone XS (5,8‑inch Super Retina HD‑display) en de iPhone XS Max (6,5‑inch Super Retina HD‑display), én daarbij ook nog een mooie nieuwe Apple Watch Series 4.

Daarmee heeft Apple het iPhone-gamma wederom aangepast. In de online winkel kan je nu kiezen uit: iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max. De 3 nieuwste aanwinsten zijn gebaseerd op de vorige iPhone X en zowel uiterlijk als technologisch exclusieve smart phones!
De iPhone SE is niet meer, en er komt dus ook geen iPhone SE 2… dus vermoedelijk is dit het definitieve einde van een iPhone met een ‘kleiner’ scherm.

Een overzichtje: https://www.apple.com/benl/iphone/compare/
En iOS 12 info: https://www.apple.com/benl/ios/ios-12/

Bereid je computer voor!

Zoals gezegd komt macOS Mojave uit op 24-09-2018. De nodige info om te lezen vind je hier: macOS Mojave. Nu is het ideale moment om je computer nog eens een nazicht te geven ter voorbereiding!

Contacteer SO Apple voor een nazicht!

Things we like

Return to Blog overview