fbpx

SO Why Kyocera?

Zoek je een degelijke printer voor je bedrijf - met zo weinig mogelijk 'driver' problemen op macOS? Dan kan ik je nu de Kyocera-printers aanraden!

Uit ervaring bij klanten die ik ondersteun kan ik zeggen dat er altijd veel problemen zijn met Canon en Xerox drivers als Apple weer met een macOS-update uitkomt... (elk jaar dus!). 

Vroeger adviseerde ik (voor kleine bedrijven) dan meestal de HP-printers. HP volgt altijd 'netjes' de Apple richtlijnen met betrekking tot printer-drivers en gaf nooit problemen bij updates aangezien ook HP zijn drivers laat updaten via de servers van Apple . De laatste jaren merken we echter bij HP een achteruitgang van kwaliteit, dit meestal op hun hardware…

Ik ben echter blij om te melden dat ik sinds vorig jaar al verschillende Kyocera printers heb mogen installeren en mijn ervaring hiermee, zowel op gebied van hardware als software (drivers), als ondersteuning, is zeer positief!

Daarnaast zijn ze de eeste fabrikant die werken met 3 kleurentellers voor kleurenafdrukken wat de prijs per kleurenafdruk verlaagt! Meer info: "3 KLEURENTELLERS op KLEURTOESTELLEN VAN KYOCERA"

Dus heb je nood aan nieuwe printers? Geef me een seintje en ik geef je gegevens door aan de juiste persoon!

Info over Kyocera

 

Things we like

Return to Blog overview