fbpx

SO Apple news

Op 13 juni 2016 heeft Apple een “Special Event” gehouden op het jaarlijkse WWDC (Worldwide Developers Conference).

Heb je het gemist dan kan je het hier opnieuw beleven. (Neem wel even een break van 2u!) - http://www.apple.com/apple-events/june-2016/

#ios10 #macOS #watchOS3 #tvOS10

Hier een zéér kort overzicht van de verwachte (herfst 2016) nieuwigheden:

- iOS 10, naar eigen zeggen hun grootste update tot nu toe! Met grote vernieuwingen in iMessage, Kaarten, Foto’s en Apple Muziek. Een totaal vernieuwde ‘berichtgeving’ waardoor de nu al grotere gebruiksvriendelijkheid ten opzichte van ‘de andere mobiele apparaten’ nog groter wordt! Daarbij blijft Apple verder innoveren in Siri en ‘on device' intelligentie mét behoud van privacy.

Meer info in detail: iOS 10 Preview - http://www.apple.com/ios/ios10-preview/

- macOS, een nieuwe naam voor OS X, dat met de versie 10.12 de naam krijgt “Sierra” en de opvolger is van “El Capitan”. In macOS Sierra krijgen we onder andere de introductie van Siri op je computer! Ook vermeldenswaardig zijn: de auto-unlock functie voor je Mac als je een Apple Watch hebt, een universeel clipboard tussen macOS en iOS (dus kopieer en plak werkt ‘over je eigen apparaten' heen…) en een (optionele) uitbreiding van iCloud Drive met de inhoud van je bureaublad en je documenten-map.

Meer info in detail: macOS Sierra Preview - http://www.apple.com/macos/sierra-preview/

- watchOS 3, geeft een snellere Apple Watch zonder dat je een nieuwe Apple Watch dient te kopen. Vermeldenswaardig zijn het snel switchen tussen je favoriete apps, een SOS-knop, automatisch ontgrendelen van je computer als je nabij bent, nieuwe watch-faces én een nieuwe Adem-app. Past perfect bij onze visie: SO - the best of both worlds, een plaats waar logica en intuïtie samenkomen. Just take a deep breath once in a while…

Meer info in detail: watch OS 3 Preview - http://www.apple.com/watchos-preview/

- tvOS 10, een gestage verbetering voor je Apple TV met de nadruk op Siri, die in tvOS 10 eindelijk ook op je Apple TV in de Nederlands taal zal werken, en nu ook kan zoeken in YouTube en meerdere andere kanalen. Vermeldingswaardig: een volledig nieuwe Remote.app voor je iPhone en iPad.

Meer info in detail: tvOS 10 Preview - http://www.apple.com/tvos-preview/

Laat de zomer maar snel voorbij zijn! :-)

Things we like

Return to Blog overview