SO APPLE - Over Jozef

Aanbod Classes | Prijzen | Over Jozef 


EVERYTHING CHANGES WITH ADVISE AND GOOD SUPPORT

Jozef is al meer dan 20 jaar expert in Apple support, advies en trainingen. Hij heeft het talent om gecompliceerde zaken op een eenvoudige wijze over te brengen, vandaar komt ook de firmanaam "SO PowerView", een krachtig inzicht.

Sinds 2011 biedt hij sterk gewaardeerde adviezen en opleidingen met betrekking tot het gebruik van iPad en iPhone in het bedrijfsleven en daarbuiten. Hij geeft onder meer opleidingen via Kluwer Opleidingen, Cevora, Syntra, Confederatie Bouw en meerdere kleinere opleidingscentra. Nu kunt u ook het hele gamma opleidingen volgen op onze eigen locatie @SO, the best of both worlds, te Leuven.

"iPad, iPhone, Mac, Apple TV en Apple Watch, zijn de ene helft van mijn passie. Daarnaast bestudeerde ik verschillende religies en verdiepte me in de intuïtieve levensbeschouwing. Ik werk samen met mijn vrouw Nancy aan ons gezamenlijk verhaal: een plaats bieden waar logica en intuïtie één worden.”

Bij Jozef kunt u onder meer terecht voor advies en ondersteuning betreft al uw Apple IT-noden. U bent welkom op afspraak!

Eenvoudige oplossingen en methodieken, daar staan wij bij SO voor!

Meer info

>> E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

>> Facebook: SO Apple - PowerView

>> LinkedIn: Jozef Dresselaers