Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie, tips & tricks en belangrijke Apple weetjes.

SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.

Contacteer So-Powerview


SO CLASSES – Opstellingen

 

SO helps you to remove trauma’s and drama’s in your life!

famopst.png

Een eenvoudige methodiek (zonder aanwezige familie) om persoonlijke vrijheid te bekomen.

Ontstaan uit de verbinding met elkaar ontwikkelt zich een systeem met bepaalde patronen, een netwerk van informatie wat zich vergrendelt aan een groep mensen, meestal familieleden en bloedverwanten. Dit gaat gepaard met persoonlijke blokkades, patronen gevormd door gebeurtenissen of ervaringen.

Een familieopstelling of een systeemopstelling toont het patroon waarin u verwikkeld bent. U ziet wat het met u en met anderen doet waardoor de kern van alle problematiek, verlatingsangst, afwijzing en tekortkomingen zijn herstel kan vinden.

Prijs: 90 € / opstelling

Figuranten: Gratis deelname

DATA en INSCHRIJVEN

Enkele getuigenissen:

“De bekwaamheid van Nancy en ook haar geduld. Ze kon van een groep ook een groep maken. Dat was mooi om mee te maken.” – M-R.S.

“Wil je meer inzicht in jezelf en waarom je bepaalde dingen doet, is een opstelling wel een erg goed middel hiervoor. Ik was er erg blij mee.”- M-R.S.

“Excellent! Durf het aan… verhelder je inzicht(en)… start met het oplossen van jouw probleem(en) dank zij een familieopstelling bij Nancy!” – M.W.

“… ik wou eigenlijk geen familieopstelling meer doen, doch in Nancy had ik wel het vertrouwen! Hierdoor kwamen er nieuwe inzichten waarom ik bepaalde angsten heb!” – R.N.

“Een inspirerende dag die je inzicht geeft in de lastige aspecten uit je leven. Vooral waar het vandaag komt en om meer begrip op te kunnen brengen voor jezelf en je systeem waar je in opgegroeid bent!”

“Een aanrader als je met vragen zit die altijd maar terugkomen zonder dat je inzicht verkrijgt.”

 

Meer info: 

Familieopstelling: http://nl.wikipedia.org/wiki/Familieopstelling
Systeemtherapie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Systeemtherapie

DATA en INSCHRIJVEN