Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je alleen maar relevante informatie, tips & tricks en belangrijke Apple weetjes.

SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.

Contacteer So-Powerview


Apple Herfstnieuws 2024: Alles Over de iPhone 16, Apple Watch Series 10, en Meer!


Op het Apple-event op 9-9-2024 kondigde Apple de iPhone 16, 16 Plus, 16 Pro en 16 Pro Max, de Apple Watch Series 10 en de nieuwste AirPods aan. Daarnaast speelde Apple’s artificiële intelligentie, genaamd ‘Apple Intelligence’, een prominente rol, samen met indrukwekkende reclamefilmpjes.

Wil je het hele Apple-event terugkijken? Bezoek dan de Apple Events-pagina.

Apple Intelligence: Wat Je Moet Weten

Apple’s artificiële intelligentie onder de naam ‘Apple Intelligence’ zal langzaam worden uitgerold eind 2024 en 2025, te beginnen met iOS 18.1 en macOS Sequoia v15.1, en dit in de Engelse taal. De beschikbaarheid in Europa blijft nog onzeker, grotendeels vanwege de strengere privacywetgeving in de EU.

Als je de mogelijkheden van Apple’s #AI wilt ontdekken, klik dan hier.

Om ‘Apple Intelligence’ te kunnen gebruiken, heb je minimaal een computer of iPad met Apple’s M-processor nodig, of een iPhone 15 Pro of nieuwer. De iPhone 16, met de nieuwste A18-processor, zal het ideale instapmodel zijn om met Apple Intelligence te werken.

Nieuwe Apple Producten: iPhone 16, Apple Watch Series 10 en Meer

Zowel de iPhone 16 als de Apple Watch Series 10 hebben indruk gemaakt, met nieuwe functies zoals de Camera-Control knop en een vernieuwde vormgeving.


Belangrijke Software-Updates in 2024

Daarnaast zijn nu ook de releasedata bekend van de volgende grote software-updates:

  • iOS 18: 16 september 2024
  • iPadOS 18: 16 september 2024
  • watchOS 11: 16 september 2024
  • macOS Sequoia: 16 september 2024
  • Vermoedelijk ook tvOS 18 en visionOS 2 op deze datum

Updates installeren gaat niet altijd ‘zonder problemen’, vooral als het al een tijd geleden is dat uw apparaten onderhoud hebben gehad. Wij kunnen dit voor u doen en voorzien dan zowel onderhoud als updates, zodat alles netjes blijft werken!


Kleine Tips Voor Apple Gebruikers